7 Mayıs 2012 Pazartesi

Merhumu Nasıl Bilirdiniz ?

 PFDK, 7 Mayıs 2012 gece yarısından sonra şike soruşturması kapsamında kendine düşen cezaları verdi. Verilen cezalardan çok verilmeyen cezalar dikkat çekti tabi ki .. Ancak Bandiera's Blog olarak bizim dikkatimizi çeken birkaç durumu aşağıda anlatmaya çalışacağız.

İlhan Ekşioğlu : 3 yıl hak mahrumiyeti.
Şekip Mosturoğlu : 1 yıl hak mahrumiyeti.
Cemil Turhan : 1 yıl hak mahrumiyeti.
İbrahim Akın : (Fenerbahçe - İBB maçının sonucunu etkilemekten) 3 yıl müsabakalardan men.
Serdar Kulbilge : (G.Birliği -Fenerbahçe maçının sonucunu etkilemeye teşebbüsten) 2 yıl müsabakalardan men.
Fenerbahçe : Ceza yok.
Fenerbahçe Başkanı: Liste başında ama suçsuz.

 Şimdi yukarıda ilk sıralarda gördüğünüz isimler bu suçları neden işlediler ? Fenerbahçe'nin menfaati için. Kişileri kurumlardan ayırmaksa eğer ki bu, Fenerbahçe başkanına neden ceza gelmedi ? Aziz Yıldırım'ın sağ kolu olan Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan bir şey yapabilir mi sizce ? Ha keza İlhan Ekşioğlu ve Cemil Turhan, Aziz Başkanlarının haberi olmadan böyle işlere kalkışabilirler mi acaba ?

 Olaya bir de tam tersinden bakalım.  Madem Fenerbahçe Spor Kulübü bu konuda tamamen suçsuz, neye dayanarak futbol takımını Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi ulu TFF ? An itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü TFF'yi mahkemeye verirse TFF ne yapacak ? CAS'daki dava bu kararların alınacağı garanti edildikten sonra mı geri çekildi ? Yoksa Fenerbahçe 45 milyon euroluk tazminatı almak mı istemedi yani ?

 12 Mart'ı, 27 Mayıs'ı hatta 12 Eylül'ü gece yarısı öğrenen bir toplumun demokrasisi öldürülmüştü. 7 Mayıs da Türk Futbolu'nun bir gece yarısı katledilmesine sahne oldu. Sahi siz Türk Futbolu'nu nasıl bilirdiniz ?

 Ayrıca hakkınızı helal ettiniz mi merhuma ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder