1 Temmuz 2010 Perşembe

Göztepe Geliyor Göztepe!

Issız kuytu köşelerden dönmeye and içmişlerdi, geliyorlar galiba. Playoff grubunda hüsranla sonuçlanan geçtiğimiz sezondan ders çıkardığı gösteren Göz-Göz bu sezona yaptığı iddialı transferle giriyor. Transferde önceliği tecrübeye ve kendini kanıtlamış oyunculara verdiler ve yıllarca Süper Lig'de, Bank Asya 1.Lig'de başarıyla top koşturmuş oyuncuları birer birer kadrolarına katmaya başladılar.

Şu ana kadar yapılan 6 transfer içinde en önemlileri, adeta birer tecrübe abidesi olarak gösterilen Yılmaz Özlem ve Serdar Samatyalı olarak görünüyor. Serdar yıllarca çeşitli takımlarda orta sahadan skor yüküne yaptığı katkılarla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezonu ise Boluspor'da tamamladı. Yılmaz ise Bucaspor'un iki sezonda kazandığı iki şampiyonluğun başrolündeydi. Sert frikikleriyle tanıdığımız oyuncu, bu sezon da Göztepe'nin terfi mücadelesine katkı yapmaya çalışacak.

Adana Demirspor'dan alınan Orhan Terzi ise yıllarca 2.Lig'in iddialı takımlarında forma giymiş, İzmir doğumlu, Altay çıkışlı, tecrübeli bir orta saha oyuncusu. Bir diğer eski Demirspor, yeni Göztepeli ise golcü oyuncu Tayfun Özkan. Tayfun'un son 2 sezondaki istatistiklerine hayran kalmamak elde değil: Tarsus İdman Yurdu - 30 gol, Adana Demirspor - 23 gol. Bucaspor'dan alınan Türker Demirhan ise, geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertlilerin şampiyonluk yürüyüşüne 4 gollük bir katkı yapmıştı.

Açıklanan son transfer ise geçtiğimiz sezonun son haftalarında devraldığı Konyaspor kalesinde devleşen, Konyaspor'un terfi ettiği playoff maçlarında kaleyi koruyan Haluk Tanrıseven.

Tabi ki teknik direktörlüğe, geçtiğimiz sezon Bucaspor'u Süper Lig'e taşıyan başarılı çalıştırıcı Özcan Kızıltan'ı getirdiklerini de unutmamak gerek. Göz-Göz doğru yolda.

Göztepe, taraftarıyla anılan, oynadığı lige zevk ve heyecan katan takımlardan biri. Gönül, seyircisiz belediye takımlarındansa, tarihiyle, tribün kültürüyle, lige kattıklarıyla birer değer olan Göztepe gibi, Sakaryaspor gibi takımları üst liglerde görmek istiyor. Bu atılımlar da haliyle bizleri memnun ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder